Ukens bilde: virkelig mer enn tusen ord

size cell

 

Ukens bilde er interaktivt – du må oppleve det på http://learn.genetics.utah.edu/content/cells/scale/

Et bilde sier mer enn tusen ord, og det er virkelig sant for de interaktive bildene på nettsiden learn.genetics. smallPrint-redaktør Molly tipset meg learn.genetics for et par dager siden og siden har jeg latt meg underholde og undervise.

Scroll opp og ned for å oppleve størrelsesskalaen mellom et atom og en kaffebønne. Et sted i mellom ligger kroppens ulike celler. Under det interaktive bildet er en ganske kjekk oversikt over størrelsesenhetene vi ofte referer til når vi holder på med nanoteknologi.

Learn.genetics anbefales på det varmeste, det er masse underholdende læringssressurser her. Mye bilder, litt tekst og masse læring.

 

cell size 2

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Reidun Schlanbusch

Om

Mitt miljøengasjement kommer fra et humanistisk perspektiv. Jeg ønsker en håndtering av jordas ressurser som gjør at alle mennesker får tilgang på et godt livsgrunnlag. Jeg sitter i styret i smallprint.no og prøver å skrive litt når jeg har tid. Mange av mine innlegg handler om grønne bygg. Til daglig jobber jeg med reduksjon av klimagasser og helse- og miljøfarlige stoffer i byggnæringen, som forsker i SINTEF. Jeg henter selvfølgelig litt inspirasjon fra jobben, men skriver alltid privat og uavhengig på smallprint.no.


'Ukens bilde: virkelig mer enn tusen ord' har ingen kommentarer

Vær den første til å kommentere dette innlegget

Del dine tanker

Your email address will not be published.

© smallPrint A.S. All right reserved. Page based on Old Paper by ThunderThemes.net