Ukens bilde: Endelig sommer

Endelig kom sommeren til Norge og det er tid for å nyte det fine været. I jungelen av solkremer kan det være vanskelig å vite hva som beskytter best og hva som er sikkert. Det er skrevet mye negativt om tilsetningsstoffene i solkremer, men ikke alltid så mye om de positive virkningene de har. Er du bekymret for nanopartikler i solkremen din så velg en krem fremfor en spray og vit at nanopartiklene fungerer som et utrolig godt fysisk filter som beskytter huden din. Og skulle du fortsatt være i tvil så husk at det er mye mye mer skadelig å sole seg uten solkrem enn å bruke en solkrem med nanopartikler. Så stor forskjell er det at du med god samvittighet kan smøre deg godt inn.

 

Vil du lese litt mer om hva slags nanopartikler som finnes i solkremer kan lese denne bloggen til The Guardian eller vår egen artikkel av Marit om hvor vidt «nano» er farlig.

 

Fortsatt god sommer!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Lars Fabricius

Om

Veien til et bærekraftig samfunn krever innovasjon, hvilket for meg gjør koblingen mellom nanoteknologi og miljø veldig spennende. I smallPrint ser jeg på anvendelsen av nye systemer og teknologier og hvordan de vil påvirke vår hverdag. Til daglig jobber jeg med utvikligen av fremtidens transportsystemer og anvendelsen av disse.


'Ukens bilde: Endelig sommer' har ingen kommentarer

Vær den første til å kommentere dette innlegget

Del dine tanker

Your email address will not be published.

© smallPrint A.S. All right reserved. Page based on Old Paper by ThunderThemes.net