Hva er dette?

bmw-i8-hydrogen-cell-insideI dag har vi tatt turen under huden på noen mange tror er fremtiden. Et sted der stemningen er elektrisk og elementene er i konstant bevegelse. Hvor er vi og hva er nå dette? Skriv gjerne forslag i kommentarfeltet.

Svaret og litt påfyll kommer i kveld.


Bildet viser en brenselcelle, mer spesifikt BMW sin brenselcelle for sin i8 hydrogenbil. Bildet er hentet fra CarAdvice og du kan lese hele innlegget her. I fjor skrev vi i julekalenderen om at hydrogenbilen endelig var lansert kommersielt og at du snart kunne reise fornybart. Eneste problemet var at du ikke fikk fylt hydrogen. I år har det endret seg når NEL (hydrogenstasjonutvikler m.m.) og UNO X (bensinstasjoner) har inngått en avtale om å bygge 20 hydrogenstasjoner landet rundt innen 2020 for å møte det de tror er fremtidens drivstoffteknologi. 20 stasjoner høres kanskje ikke mye ut, men i realiteten vil de aller største byene og korridorene mellom dem være dekket av et tilstrekkelig nettverk til at hydrogen blir konkurransedyktig. Synes du hydrogen er spennende bør du sjekke ut selskapet NEL Hydrogen. Det norske selskapet har lang fartstid innen hydrogen, men har med nye investorer fått en ny giv og satser stort både i Norge og i utlandet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
 

Lars Fabricius

Om

Veien til et bærekraftig samfunn krever innovasjon, hvilket for meg gjør koblingen mellom nanoteknologi og miljø veldig spennende. I smallPrint ser jeg på anvendelsen av nye systemer og teknologier og hvordan de vil påvirke vår hverdag. Til daglig jobber jeg med utvikligen av fremtidens transportsystemer og anvendelsen av disse.


'Hva er dette?' har 2 ckommentarer

  1. 9. desember 2015 @ 17:51 Audun

    Brenselcelle?

    Svar


Del dine tanker

Your email address will not be published.

© smallPrint A.S. All right reserved. Page based on Old Paper by ThunderThemes.net